Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρατούμενος

Αρχική » Oneiro » κρατούμενος

Ονειροκρίτης κρατούμενος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρατούμενος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρατούμενος - φυλακισμένος

Ονειροκρίτης κρατούμενος - φυλακισμένος

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

Σχετικά όνειρα

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει μαύρο αίμα, σημαίνει υπάρχουν ότι κίνδυνοι για την υγεία σας. Φυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Βλέπε και μοσχάρι.

  • Ανάλογα την ποιότητα της καρέκλας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξηγείται και το όνειρο που είδατε.

    Αν η καρέκλα είναι γερή και ωραία εμφανισιακά και καλής ποιότητας, τότε μπορείτε να χαίρεστε και να ελπίζετε.

    Πολλές κατακτήσεις σας περιμένουν σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο τον πιο σημαντικό ρόλο τον παίζει το αν είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

Εγγραφή στο RSS - κρατούμενος