Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λεβάντα

Αρχική » Oneiro » λεβάντα

Ονειροκρίτης λεβάντα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λεβάντα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λεβάντα

Ονειροκρίτης λεβάντα

Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

Σχετικά όνειρα

  • Η καρφίτσα στον ύπνο μας υποδηλώνει αναστάτωση.

    Αν δείτε πολλές καρφίτσες σκορπισμένες σας περιμένουν οικογενειακές ή επαγγελματικές διαταραχές.

    Αν τσιμπηθείτε από καρφίτσα τότε να περιμένετε ερωτικά τερτίπια που θα σας αναστατώσουν θετικά.

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Η παραμάνα είναι ένας θεσμός που έχει πλέον εκλείψει από τη ζωή μας.
    Αν, παρόλα αυτά, είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας παραμάνα ή ότι εσείς η ίδια είστε παραμάνα, να γευθείτε στη ζωή σας χαρές και απολαύσεις που ξεπερνούν κατά πολύ το μέτρο.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διαβάζετε μυθιστόρημα και το απολαμβάνετε, σημαίνει ότι είστε άνθρωπός ανέμελος και πιθανόν αμελής στις υποχρεώσεις σας.
    Συμβουλευθείτε επίσης τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ.

Εγγραφή στο RSS - λεβάντα