Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψητό

Αρχική » Oneiro » ψητό

Ονειροκρίτης ψητό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψητό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ψήνω - ψητό

Το ψήσιμο είναι μια συνήθεια που ,αν όχι όλοι, περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε να κάνουμε.
Ανεξάρτητα όμως από το αν μας αρέσει ή όχι στην πραγματική ζωή, το ψήσιμο στον ονειρικό μας κόσμο προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις σύντομα.

παϊδάκια

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Η ερμηνεία της σκοποβολής στα όνειρα, είναι πεδίο μεγάλων συζητήσεων αλλά η επικρατέστερη εξήγηση είναι η παρακάτω :

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.

    Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι απλώνετε ρούχα, αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία περίοδο που παίρνετε αποφάσεις ζωής και για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

Εγγραφή στο RSS - ψητό