Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λογομαχία

Αρχική » Oneiro » λογομαχία

Ονειροκρίτης λογομαχία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λογομαχία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λογομαχία - καυγάς

Ονειροκρίτης λογομαχία - καυγάς

Η λογομαχία συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι λογομαχείτε με κάποιον τότε πιθανό να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

  • Το αρνί συμβολίζει σημειολογικά την αθωότητα και την ανεξικακία.

  • Το σακάκι όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, λίγο πολύ μεταφράζεται όπως σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ρούχα.
    Αν το σακάκι που βλέπουμε βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι κομψό και της αρεσκείας μας, τότε προμηνύει επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Αν δείτε ότι αποκτήσατε φαλάκρα, ετοιμαστείτε να διανύσετε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.

    Αν δείτε γυναίκα φαλακρή, σημαίνει διάλυση ερωτικής σας σχέσης.

Εγγραφή στο RSS - λογομαχία