Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διαπληκτίζομαι

Αρχική » Oneiro » διαπληκτίζομαι

Ονειροκρίτης διαπληκτίζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διαπληκτίζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λογομαχία - καυγάς

Ονειροκρίτης λογομαχία - καυγάς

Η λογομαχία συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι λογομαχείτε με κάποιον τότε πιθανό να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

βρισιά - βλαστήμια

Ονειροκρίτης βρισιά - βλαστήμια

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η όρεξη για φαγητό στα όνειρα έχει αρνητική ερμηνεία και συνδέετε με τη λαιμαργία και την απληστία.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Η λίμνη είναι ένα ονειρικό σύμβολο με ποικίλες ερμηνείες.

    Όμορφη λίμνη, με καθάρια νερά και γύρω της τοπία υπέροχα, προοιωνίζει αδιατάρακτη οικογενειακή ζωή, ευτυχισμένη και πλούσια, φτωχή όμως σε εξάρσεις.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Τα κούμαρα συμβολίζουν οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές.
    Εάν δείτε κούμαρα πάνω σε κουλούρια είτε κρεμασμένα στον τοίχο ή σε δέντρο σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, να περιμένετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - διαπληκτίζομαι