Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χρυσές λίρες

Αρχική » Oneiro » χρυσές λίρες

Ονειροκρίτης χρυσές λίρες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χρυσές λίρες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Για τη γυναίκα η γούνα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, μέσα στα όνειρά μας όμως η γούνα είναι σύμβολο εγωπάθειας, ναρκισσισμού και επιπολαιότητας που την χαρακτηρίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε χαθεί σε κάποιο δάσος ή άλσος και περιπλανιέστε στο σκοτάδι προσπαθώντας να βρείτε μια έξοδο, ίσως να σημαίνει ότι θα συναντήσετε προβλήματα τα οποία στο παρελθόν προσπεράσατε αδιάφορα και έχουν αυξηθεί με τον καιρό.

  • Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.
    Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας.

  • Ξαφνική χαρά θα συναντήσετε όταν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εγγαστρίμυθος.
    Να περιμένετε μεγάλη αλλαγή στην διάθεση σας σε αυτήν την περίπτωση.

Εγγραφή στο RSS - χρυσές λίρες