Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εισιτήρια

Αρχική » Oneiro » εισιτήρια

Ονειροκρίτης εισιτήρια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εισιτήρια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το πως ερμηνεύεται ο ταχυδρόμος στον ονειρικό μας κόσμο, είναι αποτέλεσμα κυρίως της εμφάνισής του.
    Στην περίπτωση που δούμε στον ύπνο μας έναν ταχυδρόμο ή έναν αγγελιοφόρο με ουδέτερα ή όμορφα και καθαρά ρούχα τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε ευχάριστα νέα.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Αυτό είναι επίσης ένα όνειρο που η ερμηνεία του εξαρτάτε από το πώς βλέπετε την απειλή μέσα στο όνειρο.

    Αν απειλείτε εσείς κάποιον, τότε πράγματα που είχαν μείνει στάσιμα για καιρό ήρθε η ώρα να προχωρήσουν.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας τελετή γάμου ή μυστήριο βάπτισης, όπου είστε παράνυμφοι, σημαίνει πως είστε άτομο που ναι μεν αρκείται στα λίγα, αλλά διακατέχεται και από κοινωνικές φοβίες.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

Εγγραφή στο RSS - εισιτήρια