Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θυμίαμα

Αρχική » Oneiro » θυμίαμα

Ονειροκρίτης θυμίαμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θυμίαμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λιβάνι

Ονειροκρίτης λιβάνι

Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον να παίρνει κινίνο, ή αν απλά βρίσκετε στον ίδιο χώρο με εμάς, τότε θα πρέπει να ετοιμαστούμε για βάσανα και καημούς.
    Στην περίπτωση όμως που ενώ είμαστε άρρωστοι, δούμε στο όνειρό μας ότι παίρνουμε εμείς κινίνο, σύντομα θα γίνουμε και πάλι καλά.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συνοδεύεστε ή συνοδεύετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου που διακρίνεται για τη φινέτσα και την ευγένεια του, σύντομα θα συνάψετε μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση που θα έχει αίσιο τέλος.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

Εγγραφή στο RSS - θυμίαμα