Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ξεχνώ

Αρχική » Oneiro » ξεχνώ

Ονειροκρίτης ξεχνώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ξεχνώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λησμονιά - λήθη

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου είναι η λησμονιά.
Για το λόγο από τα αρχαία χρόνια, πέθαιναν σε μάχες με την ελπίδα να έχουν υστεροφημία.
Στο όνειρο όμως η λησμονιά έχει άλλο συμβολισμό.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε κανάτα σημαίνει τύχη και ευτυχία.
    Αν πάλι πίνετε από κανάτα πλούτη και δόξα σας περιμένει.
    Αν η κανάτα είναι σπασμένη τότε κάποια υπόθεση που εκκρεμεί εις βάρος σας θα έχει αίσιο τέλος.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Όπως στην πραγματικότητα το λεξικό παρουσιάζει τη νόρμα-πρότυπο της γλώσσας στο οποίο ανατρέχουμε για να καλύψουμε δικά μας κενά, έτσι και στο όνειρο συμβολίζει στοιχείο προτύπου, πηγή γνώσεων.

  • Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

Εγγραφή στο RSS - ξεχνώ