Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λουκουμάς

Αρχική » Oneiro » λουκουμάς

Ονειροκρίτης λουκουμάς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λουκουμάς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο βάτος στα όνειρα προμηνύει κάτι κακό.
    Άτομα πού βρίσκονται κοντά σας, σας ζηλεύουν και σας αντιπαθούν.
    Αν έχετε πέσει σε βάτους, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην δουλειά σας.
    Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε βιβλιοπωλείο, είναι προμήνυμα πως θα γεμίσετε με λογοτεχνικές φιλοδοξίες, που θα έρθουν σε σύγκρουση με τις άλλες σας εργασίες και ασχολίες.

  • Θεόσταλτη βοήθεια θεωρείται παραδοσιακά η βίβλος όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας.

    Αν δείτε λοιπόν βίβλο στο όνειρό σας, τότε θα σας έρθει βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές σοβαρές δυσκολίες που μπορεί να έχετε.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

Εγγραφή στο RSS - λουκουμάς