Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βάσανα

Αρχική » Oneiro » βάσανα

Ονειροκρίτης βάσανα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βάσανα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γέλια γέλιο

Ονειροκρίτης γέλια γέλιο

Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

ξενοιασιά

Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

ιώδιο

Το ιώδιο παρόλα τα οφέλη που έχει στην πραγματική ζωή, στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός που προοιωνίζει αρρώστια σωματική ή και ψυχική.
Η παρουσία του ιωδίου στα όνειρα μας συμβολίζει την αρρώστια και την στεναχώρια.

δισκοπότηρο

Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

βάσανα – βασανιστήρια - βασανισμοί

Τα όνειρα αυτά δεν είναι όπως ακούγονται.
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βασανίζετε μεγαλόσωμο άντρα, τότε θα βοηθήσετε κάποιον φύλο σας που έχει σοβαρό πρόβλημα.
Αν δείτε βασανισμό μικρόσωμου άντρα μη φοβηθείτε να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε να παρελαύνει πυροβολικό, είτε να βρίσκεται σε θέση μάχης, τότε θα πρέπει να περιμένετε επαγγελματικές αποτυχίες και δυσκολίες.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
    Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

  • Τα μάτια έχουν πολλαπλές ερμηνείες ανάλογα με το χρώμα και την κατάσταση που τα βλέπουμε.

    Εάν δείτε μάτια όμορφα, χαρούμενα και γλυκά τότε να περιμένετε χαρές και όμορφες στιγμές.

    Εάν δείτε μάτια βουρκωμένα, πιθανό να δεχθείτε άσχημα νέα και στενοχώριες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας γελοιοποιούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, τότε κάποια επιτυχία σας έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Μην τους ακούτε. Ακολουθείστε το δρόμο που έχετε χαράξει.
    Απλά σας φθονούν.

Εγγραφή στο RSS - βάσανα