Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χτίζω

Αρχική » Oneiro » χτίζω

Ονειροκρίτης χτίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χτίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαδέρι

Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

  • Η μέλισσα στο όνειρο δηλώνει έλεγχο, οργάνωση και ευχάριστα γεγονότα.

    Εάν δείτε μέλισσα ή μέλισσες, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα έχετε επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

    Αν είναι μουντή σημαίνει ότι τα βάσανα που μας ταλανίζουν θα συνεχιστούν κι άλλο.

Εγγραφή στο RSS - χτίζω