Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

διδάσκομαι

Αρχική » Oneiro » διδάσκομαι

Ονειροκρίτης διδάσκομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : διδάσκομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαθητής

Ονειροκρίτης μαθητής

Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

Σχετικά όνειρα

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γραφομηχανή σημαίνει ότι προσπαθείτε και κάνετε υπολογισμούς για κάποιο ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αξιωματικός και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, αν όμως δεν είστε τότε σημαίνει ότι ο έμφυτος ναρκισσισμός θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Μια όμορφη βόλτα στην εξοχή στον ύπνο σας σημαίνει ότι θα αποκτήσετε κάποια υλικά αγαθά.
    Εάν όμως δείτε ότι είστε σε γεύμα στην εξοχή και κουβεντιάζετε με φίλους τότε να περιμένετε να σας παρουσιαστούν προβλήματα που είχατε αμελήσει στο παρελθόν.

Εγγραφή στο RSS - διδάσκομαι