Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μαϊντανός

Αρχική » Oneiro » μαϊντανός

Ονειροκρίτης μαϊντανός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μαϊντανός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βότανα

Ονειροκρίτης βότανα

Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

μαϊντανός

Ονειροκρίτης μαϊντανός

Ο μαϊντανός είναι αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

Εάν δείτε ότι κρατάτε μαϊντανό ή τρώτε τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις αρνητικές.

Επίσης, στην ίδια περίπτωση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και τον αισθηματικό τομέα και να συμβούν γεγονότα που θα σας πικράνουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Η άρπα στα όνειρα συμβολίζει την γαλήνη.

    Αν δείτε απλώς μια άρπα, σημαίνει πως θα διανύσετε μια περίοδο γαλήνης και ηρεμίας.

  • Όποια και να είναι η μορφή της απομόνωσης στο όνειρο, είναι σίγουρο ότι διανύετε μία περίοδο που αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υποτέλεια, ο φόβος και η έντονη ανάγκη των κοντινών σας ανθρώπων.

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

Εγγραφή στο RSS - μαϊντανός