Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μανιακός

Αρχική » Oneiro » μανιακός

Ονειροκρίτης μανιακός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μανιακός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η νεράιδα συμβολίζει παθιασμένο και ενίοτε καταστρεπτικό έρωτα.

    Εάν δείτε λοιπόν νεράιδα ή νεράιδες στο όνειρό σας τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να ερωτευτείτε έντονα και σε τέτοιο σημείο που ίσως τελικά να πληγωθείτε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

    Αν σας προσφέρουν γλυκά, να είστε σε επιφυλακή για κόλακες που σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Αν δείτε σε όνειρο πως έχετε πάει να αγοράσετε ποτά από μία κάβα, τότε είναι πολύ ελπιδοφόρο όνειρο.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - μανιακός