Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιαματικά

Αρχική » Oneiro » ιαματικά

Ονειροκρίτης ιαματικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιαματικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βότανα

Ονειροκρίτης βότανα

Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

μαντζουράνα

Η μαντζουράνα συνήθως συμβολίζει επιτυχία και ανακούφιση.

Όπως και στην πραγματικότητα η μαντζουράνα αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό βότανο το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι το κολάρο από το ρούχο σας έχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, δεν θα συμβούν και πολλά σπουδαία πράγματα,
    παρόλα αυτά μικρές αποτυχίες που όμως θα γρήγορα θα επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Ξαφνική χαρά θα συναντήσετε όταν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εγγαστρίμυθος.
    Να περιμένετε μεγάλη αλλαγή στην διάθεση σας σε αυτήν την περίπτωση.

  • Με τις κακοτοπιές εννοούμε ένα μέρος που είναι δύσκολο να περπατηθεί.

    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε κάποιο περίεργο μέρος, δύσβατο και δεν μπορείτε να το περάσετε εύκολα, τότε όπως και στον ύπνο σας έτσι και στη ζωή θα συναντήσετε πλήθος εμποδίων και δυσκολιών.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

Εγγραφή στο RSS - ιαματικά