Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαγκάδι

Αρχική » Oneiro » λαγκάδι

Ονειροκρίτης λαγκάδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαγκάδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαγκάδι

Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

Σχετικά όνειρα

  • Το κουνουπίδι στα όνειρα έχει διττή σημασία.

    Εάν δηλαδή είναι ωμό είτε το κρατάτε είτε όχι δεν έχει σημασία, τότε θα πάρετε κουράγιο από κάποιες μικρές χαρές-επιτυχίες που πρόκειται να έχετε τις επόμενες μέρες.

  • Η παρουσία του αιματίτη στα όνειρα, έχει παρόμοια σημασία με το αίμα - λόγω χρώματος - και σημαίνει γρήγορες εξελίξεις.

  • Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
    Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο είστε διερμηνέας - μεταφραστής, πρόκειται να διανύσετε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή σας.
    Θα χάσετε την εμπιστοσύνη που είχατε από κάποιους ανθρώπους και θα έχετε αποτυχίες, σε επαγγελματικό τομέα και γενικότερα σε κοινωνικό επίπεδο.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γλύπτη, είναι προμήνυμα ότι σύντομα η θέση σας θα αλλάξει και από υποδεέστερη θα γίνει πιο διακεκριμένη και προσοδοφόρα.

Εγγραφή στο RSS - λαγκάδι