Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πόρνος

Αρχική » Oneiro » πόρνος

Ονειροκρίτης πόρνος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πόρνος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μαστροπός

Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

Σχετικά όνειρα

  • Η μετάγγιση στο όνειρο προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι δίνετε αίμα τότε να περιμένετε εξελίξεις που θα σας ανοίξουν σημαντικές πόρτες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

  • Η αεροβασία και η πτήση στα όνειρα συμβολίζουν μια άμετρη φιλοδοξία, που δεν συμβαδίζει με τις πραγματικές δυνατότητες μας.

    Η ανώμαλη προσγείωση (απότομη πτώση στο κενό) που παρατηρείται πολλές φορές σ' αυτού του είδους τα όνειρα, το επιβεβαιώνει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

    Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

Εγγραφή στο RSS - πόρνος