Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δακρύζω

Αρχική » Oneiro » δακρύζω

Ονειροκρίτης δακρύζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δακρύζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάτια

Ονειροκρίτης μάτια

Τα μάτια έχουν πολλαπλές ερμηνείες ανάλογα με το χρώμα και την κατάσταση που τα βλέπουμε.

Εάν δείτε μάτια όμορφα, χαρούμενα και γλυκά τότε να περιμένετε χαρές και όμορφες στιγμές.

Εάν δείτε μάτια βουρκωμένα, πιθανό να δεχθείτε άσχημα νέα και στενοχώριες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει τον «εχθρό», κάποιον άνθρωπο που επιθυμεί το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάνε λύκοι χωρίς να σας πιάνουν όμως, τότε πιθανό να κάποιος από το περιβάλλον σας να προσπαθήσει να σας βλάψει χωρίς όμως να το καταφέρει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν ονειρευτείτε γραμματόσημα, σημαίνει πως έχετε καλό σύστημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων σας και πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - δακρύζω