Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ηλιόλουστη μέρα

Αρχική » Oneiro » ηλιόλουστη μέρα

Ονειροκρίτης ηλιόλουστη μέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ηλιόλουστη μέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άνοιξη

Ονειροκρίτης άνοιξη

Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

  • Το λυχνάρι συμβολίζει πραγματοποίηση ευχής αλλά και αρνητικά συμβάντα.
    Εάν δείτε λοιπόν λυχνάρι αναμμένο τότε πιθανό να περνάτε μία τυχερή περίοδο όπου επιθυμίες και στόχοι πιθανό να πραγματοποιηθούν και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, ότι παίζετε πιάνο, ενώ στην πραγματικότητα ούτε ξέρετε να παίζετε αλλά ούτε και έχετε σχέση με το μουσικό αυτό όργανο, θα εμπλακείτε σε ιστορίες δυσάρεστες που θα σας αφήσουν πικρή γεύση.

  • Το γεράνι στο όνειρο προμηνύει αποκλειστικά και μόνο αποτυχίες.
    Οι αποτυχίες αυτές μπορεί να αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά πιο συχνά είναι ερωτικής φύσεως.
    Ενδέχεται οι αποτυχίες να είναι και απανωτές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

Εγγραφή στο RSS - ηλιόλουστη μέρα