Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανοιξιάτικη μέρα

Αρχική » Oneiro » ανοιξιάτικη μέρα

Ονειροκρίτης ανοιξιάτικη μέρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανοιξιάτικη μέρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

άνοιξη

Ονειροκρίτης άνοιξη

Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η βεντούζες στα όνειρα δείχνουν ευφορία, θα βγείτε από κάποια δύσκολη στιγμή, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα έχετε μερικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας.

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο τον πιο σημαντικό ρόλο τον παίζει το αν είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Στην περίπτωση που στο όνειρό σας δείτε σωρούς με ξύλα μέσα στο σπίτι σας, θα πρέπει να περιμένετε μία δύσκολη περίοδο ίσως και αρρώστιες μέσα στην οικογένειά σας.
    Στην περίπτωση που εσείς κουβαλάτε ξύλα, βρίσκεστε μπροστά από δύσκολες καταστάσεις.

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

Εγγραφή στο RSS - ανοιξιάτικη μέρα