Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βραβεία

Αρχική » Oneiro » βραβεία

Ονειροκρίτης βραβεία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βραβεία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βάθρο

Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

Σχετικά όνειρα

  • Όσο και αν φαίνεται παράξενο η ζήλια στα όνειρα θεωρείται σημάδι καλής λειτουργίας της ερωτικής σχέσης.

    Η ζήλια εμφανίζεται στον ύπνο μας για να μας δείξει ότι η σχέση μας είναι ποιοτική και ισορροπημένη καθώς και να μας υποσχεθεί ένα καλό μέλλον για αυτήν.

  • Το ουράνιο τόξο στην ερμηνεία των ονείρων συνιστά έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους οιωνούς κατά τον ονειροκρίτη.
    Υπάρχουν πολλές ιστορικές μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες το όνειρο αυτό εμφανίστηκε σε ανθρώπους ακριβώς την παραμονή του θανάτου τους.

  • Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Η μολόχα παρά τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει σαν φυτό, στο όνειρο δεν συμβολίζει κάτι αντίστοιχα θετικό ή θεραπευτικό.

    Συγκεκριμένα, η εάν δείτε στον ύπνο σας μολόχα τότε να περιμένετε δυσκολίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει όταν δείτε στον ύπνο σας έγγραφα.
    Εάν αυτό είναι μια απλή ανάγνωση τότε μπορεί να σημαίνει την ταραχή κάποιας ερωτικής σας σχέσης είτε επίσης θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα.

Εγγραφή στο RSS - βραβεία