Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμπελουργός

Αρχική » Oneiro » αμπελουργός

Ονειροκρίτης αμπελουργός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμπελουργός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πάθει ηλίαση , εάν και είναι σπάνιο όνειρο , όταν δεν οφείλεται σε πραγματικές συνθήκες(καλοκαίρι , διακοπές , ηλιοθεραπεία κλπ) προμηνύει σοβαρούς κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία σας.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

  • Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

    Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

    Ετοιμαστείτε να δείτε τον εαυτό σας να φέρνει εις πέρας μεγάλες δυσκολίες και να παίρνει αυτό που του αξίζει.

Εγγραφή στο RSS - αμπελουργός