Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κατάβαση

Αρχική » Oneiro » κατάβαση

Ονειροκρίτης κατάβαση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κατάβαση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κατάβαση - κατηφοριά

Ονειροκρίτης κατάβαση - κατηφοριά

Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

ανεμόσκαλα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια ανεμόσκαλα το μόνο που θα πρέπει να περιμένετε είναι επιτυχίες σε όλους τους τομείς (ηθικά, οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά).
Αν όμως την κατεβαίνετε θα πρέπει να περιμένετε το ακριβώς αντίθετο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε οργισμένη ή διακατέχεστε από οργή, είναι πιθανόν να σας πληγώσει η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου.
    Αν δείτε κάποιον οργισμένο εξαιτίας σας, τότε μπορείτε να αγνοήσετε τους εχθρούς σας είναι παντελώς ανίσχυροι και ανίκανοι να σας βλάψουν.

  • Η λάσπη στα όνειρα συμβολίζει τη συκοφαντία, τις κακές φήμες, την κακογλωσσιά.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Η μυρτιά αποτελεί ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο στα όνειρα
    Εάν λοιπόν δείτε μυρτιά ή μυρτιές στον ύπνο σας, σε όποια κατάσταση και να είναι να περιμένετε πολύ ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - κατάβαση