Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντίδωρο

Αρχική » Oneiro » αντίδωρο

Ονειροκρίτης αντίδωρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντίδωρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αντίδωρο

Ονειροκρίτης αντίδωρο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκκλησία για να μεταλάβετε, τότε τα νέα για σας είναι ευχάριστα.

Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με παλιές κακές φήμες που σας είχαν αποδώσει άδικα ή παλιές πλεκτάνες που είχαν στήσει εις βάρος σας.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Το κοντάρι όταν εμφανίζετε στο όνειρό μας αναμφίβολα αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Είναι ένα σημάδι , ότι τα πράγματα στο άμεσο μέλλον θα πάνε καλύτερα.
    Επομένως, δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε.
    Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα..

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

Εγγραφή στο RSS - αντίδωρο