Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αξιωματούχος

Αρχική » Oneiro » αξιωματούχος

Ονειροκρίτης αξιωματούχος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αξιωματούχος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αξιωματικός

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αξιωματικός και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, αν όμως δεν είστε τότε σημαίνει ότι ο έμφυτος ναρκισσισμός θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

    Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

Εγγραφή στο RSS - αξιωματούχος