Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τύψεις

Αρχική » Oneiro » τύψεις

Ονειροκρίτης τύψεις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τύψεις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

διαρρήκτης - διάρρηξη

Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

ηθική - ηθικός

Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

απολογία

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

δαγκωματιά

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από σημάδια δαγκωματιών τότε αυτά συμβολίζουν και τα σημάδια που σας έχουν αφήσει οι γύρω σας από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
Κάθε σημάδι που έχετε είναι και μία πληγή από το μίσος και τον φθόνο των άλλων.

Σχετικά όνειρα

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Αν στο τραπέζι σας υπάρχει βούτυρο και δεν το αγγίζετε, τότε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση, θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου φίλου σας.

    Αν δείτε ότι τρώτε βούτυρο, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και καυγάδες.

  • Αν το ηφαίστειο στο όνειρό σας εκρήγνυται σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που ο χαρακτήρας του μπλέκει πάντα σε αδιέξοδο ερωτικών παθών .
    Αν πάλη το ηφαίστειο είναι ήρεμο και γαλήνιο τότε είστε άνθρωπος που ξέρει να συγκρατεί τα πάθη και τις ορμές του.

  • Η σούβλα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν σχετίζεται καθόλου με το φαγητό ή το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, αλλά πολύ περισσότερο με την ερωτική μας ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θηλιά δεν είναι καλό σημάδι.
    Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό.

Εγγραφή στο RSS - τύψεις