Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

απαλλαγή

Αρχική » Oneiro » απαλλαγή

Ονειροκρίτης απαλλαγή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : απαλλαγή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκοτωμένος - σκοτώνω

Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

έρπω - σέρνομαι

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

Σχετικά όνειρα

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Το ροδάκινο συμβολικά είναι ένα από τα δέντρα του έρωτα και δεν μπορεί παρά να μεταφράζεται έτσι όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας.
    Αν δείτε ροδάκινα λοιπόν στο όνειρό σας θα πρέπει να περιμένετε απόλυτη ευτυχία στην ερωτική σας ζωή.

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρευρίσκεστε σε εγκαίνια που τελούνται δημόσια και πανηγυρικά, τότε οι υποθέσεις σας, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν αίσιο τέλος.

Εγγραφή στο RSS - απαλλαγή