Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γελιοποιούμαι

Αρχική » Oneiro » γελιοποιούμαι

Ονειροκρίτης γελιοποιούμαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γελιοποιούμαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μύλος ως σύμβολο είναι θετικό σε αντίθεση με παλιότερες δοξασίες σύμφωνα με τις οποίες αποτελούσε σύμβολο θλίψης και στενοχώριας.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

Εγγραφή στο RSS - γελιοποιούμαι