Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ενδιαφέρον

Αρχική » Oneiro » ενδιαφέρον

Ονειροκρίτης ενδιαφέρον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ενδιαφέρον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Αν δείτε ανεμόμυλο να δουλεύει, σημαίνει πληθώρα από ευχάριστα περιστατικά και ικανοποίηση.

    Αν δείτε ανεμόμυλο σπασμένο, είναι προμήνυμα πως θα σας συμβούν τα αντίθετα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Οι μπάμιες, το άκακο αυτό λαχανικό, συμβολίζουν την απειλή!
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπάμιες ή ότι τις μαγειρεύετε, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να αντιμετωπίσετε απειλές ή προσβολές από άλλα άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - ενδιαφέρον