Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρπαχτικό

Αρχική » Oneiro » αρπαχτικό

Ονειροκρίτης αρπαχτικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρπαχτικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αρπαγή

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

Σχετικά όνειρα

  • Το ηδύποτο είναι γλυκό ποτό, συνήθως με γεύση φρούτων .
    Αν στον ύπνο σας δείτε να σας προσφέρουν και πίνετε κάποιο λικέρ , θα έχετε πίκρες και στεναχώριες.
    Αν πάλι εσείς προσφέρετε κάποιο ηδύποτο σε κάποιον σημαίνει ότι θα του δημιουργήσετε προβλήματα.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Το αμπέλι παραδοσιακά στα όνειρα συμβολίζει την ευημερία και την χαρά.

    Αν στο όνειρό σας δείτε αμπέλι γεμάτο καρπούς, σημαίνει ότι θα έχετε πολλά κέρδη και θα αποκτήσετε πολλά υλικά αγαθά, και παράλληλα θα ζήσετε μια περίοδο ψυχικής ικανοποίησης και ευτυχίας.

Εγγραφή στο RSS - αρπαχτικό