Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρχοντικός

Αρχική » Oneiro » αρχοντικός

Ονειροκρίτης αρχοντικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρχοντικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Αν το βράδυ στον ύπνο σας δείτε ξάστερο νυχτερινό ουρανό,βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό σηματοδοτεί πως σύντομα τα βάσανά σας θα τελειώσουν. Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες του παρελθόντος καθώς μπροστά σας ανοίγεται ένας δρόμος γεμάτο ευημερία και απολαύσεις.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε τον εαυτό σας μετέωρο, τότε η εικόνα αυτή συμβολίζει την αναποφασιστικότητά σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε να αιωρείστε πάνω από το έδαφος, πιθανό να χάσετε την εμπειρία μίας σημαντικής ερωτικής σχέσης λόγω αυτής της αναποφασιστικότητας σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

Εγγραφή στο RSS - αρχοντικός