Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πρίγκηπας

Αρχική » Oneiro » πρίγκηπας

Ονειροκρίτης πρίγκηπας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πρίγκηπας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βασιλιάς

Ονειροκρίτης βασιλιάς

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε βασιλιάς, τότε θα ακούσετε πολύ καλά νέα στη δουλειά σας.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στον βασιλιά, τότε θα δεχθείτε βοήθεια από κάποιον άγνωστο.

Αν δείτε βασίλισσα και είστε άντρας τότε η σύντροφός σας περιμένει να της δώσετε κάτι παραπάνω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κολυμπάτε ή απλώς βρίσκεστε στο βυθό της θάλασσας ή κάποιας λίμνης, είναι σημάδι ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας και θα ήταν καλό να κάνετε το συντομότερο γενικές ιατρικές εξετάσεις

  • Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
    Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

  • Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

  • Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - πρίγκηπας