Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καημός

Αρχική » Oneiro » καημός

Ονειροκρίτης καημός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καημός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ασήμι

Ονειροκρίτης ασήμι

Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας προσπαθείτε να λύσετε κάποιο αίνιγμα, ερευνήστε μήπως έχετε διαπράξει λάθη ανεπανόρθωτα στην καριέρα σας.
    Αν δείτε ότι απαντάτε σε κάποιο αίνιγμα ορθά, τότε σημαίνει πως έχετε αποφύγει έναν σοβαρό κίνδυνο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

  • Το κόχλασμα συμβολίζει σωστή και θετική ροή γεγονότων και καταστάσεων.
    Εάν δείτε ότι κάποιο φαγητό ή υγρό κοχλάζει τότε σε διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχετε θετικές εξελίξεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ένα κοπάδι με καμήλες τότε να περιμένετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν όμως δείτε ότι ταξιδεύετε εσείς και μια καμήλα μόνο τότε προβλήματα και στεναχώριες να περιμένετε στην προσωπική σας ζωή.

Εγγραφή στο RSS - καημός