Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πλεκτό

Αρχική » Oneiro » πλεκτό

Ονειροκρίτης πλεκτό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πλεκτό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κέντημα - κεντώ

Ονειροκρίτης κέντημα - κεντώ

Αν μια ανύπαντρη γυναίκα δει στον ύπνο της πως κεντάει, σημαίνει ότι κάποια πρόταση γάμου θα της γίνει.

Αν το ίδιο όνειρο το δει μια παντρεμένη, σημαίνει ότι ο γάμος δεν πάει καλά και έχει αρχίσει να σκέφτεται να έξοδο της απ' αυτόν.

βελόνα

Ονειροκρίτης βελόνα

Αν δείτε βελόνα στο όνειρό σας , τότε θα έχετε κάποιον τσακωμό στην οικογένειά σας, που θα σας στεναχωρήσει πάρα πολύ και εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

Αν η βελόνα σας τρυπήσει, τότε θα αντιμετωπίσετε διαμάχες στην δουλειά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Η περιπλάνηση σε αγορά στον δικό μας κόσμο προμηνύουν συνήθως υλικά κέρδη.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην αγορά, σημαίνει οικονομία και δράση.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Το όνειρο αυτό έχει σημασία μόνο στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος σφραγίζεται κάτι με σφραγίδα ή στην περίπτωση που αλλά την κρατάτε.

  • Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - πλεκτό