Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρχίζω

Αρχική » Oneiro » αρχίζω

Ονειροκρίτης αρχίζω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρχίζω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορμό δέντρου και είναι γερός και δυνατός μην ανησυχείτε καθόλου, πρόκειται να έχετε μακρύ και γεμάτο βίο.
    Αν όμως δείτε κορμούς γέρικους και στραβούς, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
    Σε πολλούς τομείς τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ένα κοπάδι με καμήλες τότε να περιμένετε τεράστιες επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
    Αν όμως δείτε ότι ταξιδεύετε εσείς και μια καμήλα μόνο τότε προβλήματα και στεναχώριες να περιμένετε στην προσωπική σας ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αρχίζω