Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βρακί

Αρχική » Oneiro » βρακί

Ονειροκρίτης βρακί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βρακί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βρακί - εσώρουχο

Ονειροκρίτης βρακί - εσώρουχο

Αν δείτε στο όνειρό σας λερωμένο εσώρουχο, τότε θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας και θα βρεθείτε σε διαπληκτισμό με κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

Αν δείτε στο όνειρό σας λευκό βρακί, τότε ο ονειροκρίτης λέει ότι θα κερδίσετε καταξίωση.

Σχετικά όνειρα

  • Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
    Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

  • Το μετάξι αποτελεί ένα καλό σύμβολο.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας μετάξι, όπως και να το δείτε, να περιμένετε επιτυχία και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα αλλά και μία περίοδο γεμάτη με ευχάριστες στιγμές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

Εγγραφή στο RSS - βρακί