Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ουίσκι

Αρχική » Oneiro » ουίσκι

Ονειροκρίτης ουίσκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ουίσκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αψέντι ποτό

Ονειροκρίτης αψέντι ποτό

Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Ο νέος συμβολίζει επιτυχία και αποφασιστικότητα.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι συναντάτε νέους και διασκεδάζετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα κοπιάσετε αλλά η πίστη στους στόχους σας και ο δυναμισμό σας θα σας ανταμείψουν.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Το πρήξιμο - φούσκωμα στα όνειρα έχει ανέκαθεν μια πολύ περίεργη ερμηνεία και θεωρείται καλός οιωνός.

    Αν δείτε στο όνειρό σας πώς κάποιος άλλος έχει κάπου ένα πρήξιμο το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε στραγάλια, σημαίνει πως, άνθρωποι που παριστάνουν τους φίλους σας, σας κακολογούν και σας επιβουλεύονται.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν στραγάλια, θα μπλέξετε σε κουτσομπολιά και αντιδικίες.

Εγγραφή στο RSS - ουίσκι