Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στυλό

Αρχική » Oneiro » στυλό

Ονειροκρίτης στυλό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στυλό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μολύβι

Ονειροκρίτης μολύβι

Το μολύβι και η παρουσία του στα όνειρα είναι αρνητικό σύμβολο.
Εάν δείτε ότι κρατάτε ή γράφετε με μολύβι σε οποιαδήποτε επιφάνεια, πιθανό να υπάρξουν αποτυχίες στα αισθηματικά σας ή στα επαγγελματικά και ματαίωση των προσδοκιών σας.

Σχετικά όνειρα

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια το άλεσμα με οποιονδήποτε τρόπο όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, αποτελεί έναν καλό οιωνό.
    Σε μία μόνο σπάνια περίπτωση το άλεσμα προμηνύει δυσκολίες και αυτή είναι όταν δείτε ότι αλέθεται πιπέρι.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Να προσέχετε σε περίπτωση που έχετε κρυφή ερωτική σχέση διότι εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε κάποιο εξώγαμο παιδί τότε να είστε σίγουρος ότι η σχέση σας αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα.

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

    Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις.

Εγγραφή στο RSS - στυλό