Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουραμπιέδες

Αρχική » Oneiro » κουραμπιέδες

Ονειροκρίτης κουραμπιέδες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουραμπιέδες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γλυκό κουταλιού

Ονειροκρίτης γλυκό κουταλιού

Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

γλύκισμα - γλυκό

Ονειροκρίτης γλύκισμα - γλυκό

Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

Σχετικά όνειρα

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

Εγγραφή στο RSS - κουραμπιέδες