Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοιρασιά

Αρχική » Oneiro » μοιρασιά

Ονειροκρίτης μοιρασιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοιρασιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος π.χ. αυτοκινήτου ή μαγαζιού, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, τότε απλά ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάτι τέτοιο, που δύσκολα όμως θα το καταφέρετε.

  • Επιτυχία θα έχετε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει όταν δείτε στον ύπνο σας εικόνα θρησκευτική.

    Εάν την προσκυνάτε την εικόνα αυτή τότε μεταφράζετε σε δειλία και υποκρισία.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

Εγγραφή στο RSS - μοιρασιά