Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοιρολόι

Αρχική » Oneiro » μοιρολόι

Ονειροκρίτης μοιρολόι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοιρολόι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μοιρολόγι

Το μοιρολόγι παραδόξως συμβολίζει χαρά και έχει αντίθετη ερμηνεία από ότι στην πραγματική ζωή.
Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λέτε ή ακούτε μοιρολόγια από άλλους τότε να περιμένετε μία ξαφνική χαρά ή μία πολύ ευχάριστη είδηση.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

    Η παρουσία της αγκινάρας στα όνειρα μας προετοιμάζει για μελλούμενες απιστίες και πίκρες, εκ μέρους του προσώπου που την, ή τις, προσφέρει.

    Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι φοράτε ένα καινούργιο και ακριβό παλτό τότε να περίμενε απροσδόκητα θετική άνοδο στις δουλειές σας.

    Πανωφόρι καινούργιο και ζεστό που σας προστατεύει από το κρύο και την παγωνιά, προοιωνίζει κέρδη και επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Το να δείτε χωροφύλακα στο όνειρό σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν αποτελεί καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χωροφύλακας, σύντομα θα πληρώσετε για κάποια κακή πράξη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

Εγγραφή στο RSS - μοιρολόι