Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μοιχεία

Αρχική » Oneiro » μοιχεία

Ονειροκρίτης μοιχεία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μοιχεία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

απιστία (κέρατο - κέρατα - απατάω)

Ονειροκρίτης απιστία (κέρατο - κέρατα - απατάω)

Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

Επίσης το όνειρο αυτό ίσως υποδεικνύει, προσωπικούς φόβους, άγχος και υποψίες που έχετε και γενικά ανήκει στην κατηγορία με τους συνηθισμένους - επαναλαμβανόμενους εφιάλτες.

μοιχεία - απιστία

Ονειροκρίτης μοιχεία - απιστία

Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να σας απειλεί με βόμβα, τότε θα δεχθείτε δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε ότι εσείς απειλείτε κάποιον με βόμβα, θα καταφέρετε κάτι πολύ δύσκολο.

    Αν δείτε βόμβα να σκάει, τότε σας απασχολούν πολλά βάρη και δεν βρίσκετε τρόπο να απαλλαγείτε από αυτά.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

    Αν όμως καταφέρετε να ξεδιψάσετε πίνοντας κάτι, τότε σημαίνει ότι θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου, είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον αδελφό ή αδελφή, είναι κακό σημάδι και προμηνύει δυσχέρεια ή κακοτυχία γενικά.

    Αν συζητήσετε με τον αδελφό ή την αδελφή σας αυτό σημαίνει ότι η δυσχέρεια θα είναι σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ αν απλά σας πλησιάζει, σημαίνει ότι θα είναι σε επαγγελματικό.

  • Η μαντζουράνα συνήθως συμβολίζει επιτυχία και ανακούφιση.

    Όπως και στην πραγματικότητα η μαντζουράνα αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό βότανο το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

Εγγραφή στο RSS - μοιχεία