Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δόρυ

Αρχική » Oneiro » δόρυ

Ονειροκρίτης δόρυ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δόρυ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πανοπλία

Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

μονομαχία - μονομάχος

Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μονομαχείτε, μάλλον είστε ένα άτομο ρομαντικό με απόψεις και ιδανικά άλλης εποχής.
Εάν δείτε άλλους να μονομαχούν, προσέξτε τις επόμενες μέρες μη μπλεχτείτε σε διαπληκτισμούς άλλων και στενοχωρηθείτε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Υπάρχουν δύο ειδών εκλείψεων που μπορείτε να δείτε στον ύπνο σας, ηλίου και σελήνης.
    Εάν δείτε έκλειψη ηλίου τότε να περιμένετε σοβαρό κίνδυνο για την ζωή σας, εάν δείτε έκλειψη σελήνης να περιμένετε δυσκολίες στα ερωτικά και τα αισθηματικά σας.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

  • Το άλας της ζωής... Αλάτι άφθονο και καθαρό σημαίνει ευόδωση προσπαθειών και επίτευξη στόχων.

    Όμως το αλάτι στα όνειρα έχει συνήθως αρνητική ερμηνεία.

    Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, όλα πάνε στραβά και μέσα στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και διαφωνίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

Εγγραφή στο RSS - δόρυ