Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τετράποδο

Αρχική » Oneiro » τετράποδο

Ονειροκρίτης τετράποδο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τετράποδο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας λαβράκι, να περιμένετε σύντομα γεγονότα που θα σας συνταράξουν.
    Αν ψαρεύετε λαβράκι, εκμεταλλευθείτε την τύχη που, για ένα διάστημα θα σας ευνοεί σκανδαλωδώς.
    Αν τρώτε λαβράκι, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

Εγγραφή στο RSS - τετράποδο