Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κάγκελα

Αρχική » Oneiro » κάγκελα

Ονειροκρίτης κάγκελα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κάγκελα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κάγκελα

Τα κάγκελα στο όνειρο σηματοδοτούν δυσκολίες.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από φράχτη ή πόρτα με κάγκελα, τότε σημαίνει ότι δύσκολα πρόκειται να επιτύχετε οτιδήποτε κι αν επιχειρήσετε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας ότι βάζετε πιπέρι στο φαγητό που ετοιμάζεστε να φάτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η φιλοτιμία σας θα αναγνωρισθεί απο τον περίγυρο σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

  • Εάν στο όνειρο σας δείτε κάμπια δεν είναι καθόλου καλό.
    Η κάμπια θεωρείται κακότυχη παραδοσιακά.
    Άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλον θέλουν να σας κάνουν κακό.
    Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προφυλαχθείτε.

Εγγραφή στο RSS - κάγκελα