Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπλακτζακ

Αρχική » Oneiro » μπλακτζακ

Ονειροκρίτης μπλακτζακ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπλακτζακ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν στα όνειρα τους ότι ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται κάτοχοι μεγάλων περιουσιών.

    Αυτό οφείλεται στην έμφυτη ανάγκη για εύκολη και πλούσια ζωή και συνήθως τέτοια όνειρα δεν προοιωνίζουν κάτι και δεν επαληθεύονται.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε κατασκότεινο δρόμο ή εξοχή και το απολαμβάνετε, σημαίνει πως διαθέτετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

  • Αν, στο όνειρο σας, δείτε ότι κάθεστε κάτω από τον ευεργετικό ίσκιο ενός ψηλού και περήφανου πλάτανου, να περιμένετε σύντομα βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και ανακούφιση από τις ταλαιπωρίες του τελευταίου καιρού.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

    Εάν δείτε έναν κουμπαρά που δεν γνωρίζετε, γεμάτο με λεφτά, τότε να περιμένετε κάποια οικονομική επιβάρυνση είτε απώλεια κάποιων χρημάτων.

Εγγραφή στο RSS - μπλακτζακ