Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κλονισμός

Αρχική » Oneiro » κλονισμός

Ονειροκρίτης κλονισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κλονισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κακόφημο σπίτι (οίκος ανοχής)

Ονειροκρίτης κακόφημο σπίτι (οίκος ανοχής)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

σερενάτα - τραγούδι

Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

κλαδιά - κλάδεμα

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εργάτης - εργάτρια κάπου τότε να περιμένετε μια φιλία ενός πολύτιμου ανθρώπου.

    Εάν δείτε εργάτες γενικότερα να δουλεύουν σε ένα έργο αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ποσότητες σιδήρου σε αποθήκη, μάντρα ή κατάστημα, να περιμένετε αποτυχίες και στενοχώριες.

    Αν δείτε ότι κρατάτε ή εμπορεύεστε σίδερο, σύντομα θα ξεσπάσει κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση που ίσως καταλήξει σε χωρισμό.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντερα και σπλάχνα ζώων τότε να περιμένετε κακοτοπιές, δυσκολίες και άσχημες γενικότερα καταστάσεις στην καθημερινότητα σας για λίγο καιρό.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο και το περιεργάζεστε, τότε, όσο πιο μεγαλόπρεπο είναι το ξενοδοχείο αυτό, τόσο περισσότερα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - κλονισμός