Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πλέκω

Αρχική » Oneiro » πλέκω

Ονειροκρίτης πλέκω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πλέκω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλάθι

Στα όνειρά μας όταν βλέπουμε δοχεία η ερμηνεία τους εξαρτάται απ' το αν είναι γεμάτα ή άδεια.
Έτσι λοιπόν και το καλάθι αν είναι γεμάτο συμβολίζει την ευμάρεια και τα πλούτη και αν είναι άδειο φτώχεια και λύπες.

δίχτυα - δίχτυ

Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα ερημικό άγνωστο τοπίο στο οποίο δεσπόζει ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο και επιβλητικό κάστρο
    τότε θετικές εξελίξεις θα γνωρίσετε στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, όπως μεγάλες επιτυχίες καθώς και κοινωνική καταξίωση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πορτρέτο γυναίκας, είναι πολύ πιθανό ο ερωτικός σας σύντροφος να σας εμπαίζει και να σας απατά.

    Αν δείτε δικό σας πορτρέτο, θεωρείται ότι θα μακροημερεύσετε και θα ευτυχήσετε.

    Πορτρέτο άγνωστου, σημαίνει προβλήματα που εύκολα θα διευθετηθούν.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μέρος όπου γίνεται παιχνίδι ζαριών στο οποίο επιλέξατε να μην συμμετέχετε,σημαίνει πως επιτυχίες και δόξα θα σας ακολουθήσουν στην πορεία σας.

Εγγραφή στο RSS - πλέκω