Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σουπιά

Αρχική » Oneiro » σουπιά

Ονειροκρίτης σουπιά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σουπιά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

καλαμάρι

Ονειροκρίτης καλαμάρι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

Αν πάλι δείτε ότι τρώτε καλαμάρια, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Θα περάσετε έντονη στεναχώρια.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Θεόσταλτη βοήθεια θεωρείται παραδοσιακά η βίβλος όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας.

    Αν δείτε λοιπόν βίβλο στο όνειρό σας, τότε θα σας έρθει βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές σοβαρές δυσκολίες που μπορεί να έχετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Αν προσπαθείτε ματαίως να βγείτε από το βάλτο, τότε η υγεία σας απειλείται.

    Αν δείτε πως βγαίνετε από βάλτο, τότε μια κακή περίοδος της ζωής σας τελειώνει.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Γενικά η ταχύτητα στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται από τις περιστάσεις αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

Εγγραφή στο RSS - σουπιά